Lajm

NJlHUNl me 59-vjeçarjen që th yen çdo MlT, bëhet vajza e MOTlT në televizionin e famshëm

NJlHUNl me 59-vjeçarjen që th yen çdo MlT, bëhet vajza e MOTlT në televizionin e famshëm

Sëfundmi Carol Vorderman i është futur një pune, që zakonisht e bëjnë vajzat e reja. 59-vjeçarja do të prezantojë motin, në një TV në Uells./.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…