Lajm

Mjekët ia hoqën çdo shpresë për të pasur fëmijë, pas 14 a bortesh Missi lind dy djem binjakë…

Mjekët ia hoqën çdo shpresë për të pasur fëmijë, pas 14 a bortesh Missi lind dy djem binjakë…

Rosanna Davison ka qenë gruaja më e bukur në botë. Ajo ka qenë “Miss World” Rosanna Davison dhe burri i saj Wesley Quirke janë bërë prindër të dy binjakëve..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…