Lajm

Menduan se ishte një grope e madhe, “por kur e pane” nuk e ksihin iden se cfare kishin zbuluar!

Menduan se ishte një grope e madhe, “por kur e pane” nuk e ksihin iden se cfare kishin zbuluar!

Nje nga gjerat me te bukura ne Australi eshte dhe ky vend nentokesor i ndertuar ne mes te shkretetires.Vendi quhet Coober pedy dhe eshte si nje qytet i vogel ne mes te shkretetires ku temperatura i kalon 40 grade..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…