Lajm

Lajm i papritur për pashaportat shqiptare, do të bëjë t’ju shkëlqejnë sytë nga gëzimi

Lajm i papritur për pashaportat shqiptare, do të bëjë t’ju shkëlqejnë sytë nga gëzimi

Kësisoj fëmijëve të cilët kanë të paktën nga një prind shqiptar, nuk do u duhet më të presin deri në moshën 18 vjeç për të marrë shtetësinë shqiptare..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…