Lajm

HEDH MAKARONAT PËR TË VLUAR, GRUAJA “SHQYEN” SYTË NGA AJO QË DEL NGA UJI

HEDH MAKARONAT PËR TË VLUAR, GRUAJA “SHQYEN” SYTË NGA AJO QË DEL NGA UJI

Nuk është e rrallë që në Shqipëri të hasemi me raste të shumta të produkteve ushqimore që kanë kaluar datën e skandencës..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…