Lajm

FSHATARl po punonte token gjen nje arke,HABlTET nga ajo qe gjen brenda kur e hapen

FSHATARl po punonte token gjen nje arke,HABlTET nga ajo qe gjen brenda kur e hapen

Një arkë mjaft e vjetër dhe e rrallë është zbuluar në Rusi, nga disa persona krejt rastësisht.Fotografitë e kësaj arke tregojnë se në të kishte veshje, aIkooI, para, cigare dhe pajisje të tjera ush tarake .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…