Lajm

Duken si motra po kanë 23 vite diferencë, 75% nuk e gjeni dot kush është nëna dhe kush vajza

Duken si motra po kanë 23 vite diferencë, 75% nuk e gjeni dot kush është nëna dhe kush vajza

“Kam jetuar gjithmonë një mënyrë jetese të shëndetshme dhe aktive. Unë rrallë pi alko ol, pushoj shumë dhe ha një dietë të ekuilibruar, mjaft të shëndetshme. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…