Lajm

Bleona Na Pos Htëron K Eq:“Po Pse Nuk Del Një Shqiptar Te Më Kën Aq Sikur Vann Dammi Në Sh8 Trat”

Bleona Na Pos Htëron K Eq:“Po Pse Nuk Del Një Shqiptar Te Më Kën Aq Sikur Vann Dammi Në Sh8 Trat”

Ajo bën edhe një deklarate tjetër, ku thotë se ende nuk ka dal ndonjë sqhiptar qe te me ke naq sikur Van Damii ne shtrat:….…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…