Lajm

A PO JU FlSHKËLLEJNË VESHËT? JA ÇFARË DO TË THOTË BILBILI QË DËGJOJMË NË VESH. DUHET PATJETËR TË BËNl KËTË…

A PO JU FlSHKËLLEJNË VESHËT? JA ÇFARË DO TË THOTË BILBILI QË DËGJOJMË NË VESH. DUHET PATJETËR TË BËNl KËTË…

Bilbilat që disa prej nesh vazhdimisht dëgjojnë në vesh, e cila quhet tringëllimë kro nike, fillon nga një zonë specifike e trurit dhe i pe ngon ata që vua jnë prej saj të pus hojnë siç duhet..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…