Lajm

Vjen lajm urgjent për shqiptarët nga Greqia, më në fund ndodhi ajo që s’pritej, shpejtoni sa jeni në kohë

Në një njoftim, Ministria greke e Emigracionit bën me dije se janë shtyrë deri në fund të këtij vitit, lejet e qëndrimit dhe vërtetimeve që janë lëshuar për disa kategori të huajsh pjesën dërrmuese të të cilëve e përbëjnë shqiptarët..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…