Lajm

PASl u ‘f.ëIIiq’ nga shqiptaret, dhe ‘nusja’, djaIi i Iutet Top Channel të FSHlJË videon, por ato i

Në puntatën e “Dua të të bëj të lumtur” (e shtunë, 26 janar 2019) u trajtua historia e një djali të ri, që do të ishte harruar deri sot në rast se interneti nuk do t’i vihej kundër..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…