Lajm

NJlHUNl me poIicen shqiptare që po ç mend shoferat: Më më Iusin t’i GJOBlS (Video)

Përveç profesionit dhe punës së përditshme, Disivla duket shumë e dhënë edhe pas jetës së natës dhe rrobave luksoze..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…