Lajm

“Më çoi tek…dhe bëmë s për orë të tëra” 25 vjeçari kërkon ndihmë: Si t’ia bëj që ajo të…?

Kalova një marrëdhënie se.ksuale të shkëlqyer me kushërirën time kur ajo sapo ishte ndarë nga i dashuri i saj. E dija që në atë periudhë ishte single, ndërsa tani ndihem fajtor për atë që bëra. Unë jam 25 vjeç dhe ajo është 23. Ajo ka qenë e lidhur për 3 vite me ish të dashurin. Jetonin së bashku dhe kishin vendosur për t’u martuar. Më pas ajo /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet