Lajm

Lë BURRlN ditën e dasmës, 17 vj eçarja nga Gjilani shkon me të DASHURlN por detyrohet të bëjë ma rrëdhënie se ksuaIe edhe me…

Do të martohej po atë datë. Por një 17 vjeçare nga Gjilani nuk deshi të martohej me personin që ishte e fejuar, dhe kishte vendosur që të b raktisë familjen e të largohej me të dashurin e saj në mesnatën e 23 shkurtit.C .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…