Lajm

Këto tipa femrash kurrë nuk i thonë “jo” se*sit

Sa herë ju ka ndodhur që të refuzoheni?Aplikoni këtë taktikë dhe nuk do të keni më dështime.Ja cilat femra nuk refuzojnë ftesën për s e.ks:Natyrisht, nëse dëshironi të merrni se.ks nga femra, patjetër duhet edhe pak të angazhoheni, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet