Lajm

Gruaja nga Tirana tregon HlSTORlNË e jetës: Unë kapa BURRlN tim duke e bërë me një …

Jam nga Tiranë dhe të premten e kaluar shkova në Golem tek shtëpia ku jetojnë prindërit, meqë janë të moshuar.Në plan e kisha të kthehesha të dielën, por me qenë se nuk po më rrihej, vendosa të kthehesha të shtunën në darkë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet