Lajm

EPlKE/ Derdhi aIumin të SHKRlRË në folenë e miIingonave, u HABlT nga ajo që nxori

Milingonat janë të njohura si punëtor të mëdhenj që gjithmonë janë në lëvizje. Sjelljet e tyre i kanë fascionuar shumë shkencëtarë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…