Lajm

“Bëra dashuri me djalin e burrit, por kur ai na kapi bashkë ndodhi ajo që s’prisja”

“Burri më kapi para dy vitesh duke bërë dashuri me djalin e tij, dhe prej asaj dite jeta ime ka ndryshuar rrënjësisht, tm.erresisht keq. Burri im është 15 vite më i madh se unë dhe nga martesa e parë ka dy fëmijë, një vajzë dhe një djalë, i cili është po aq i hijshëm sa ai. Së bashku ne kemi 10 vite martesë dhe kemi dy fëmijë, 8 dhe 6 vjeç. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet