Lajm

VIDEO/ Një ‘mi gjigant’ gjendet në Meksikë

VIDEO/ Një ‘mi gjigant’ gjendet në Meksikë

Njerëzit që panë miun gjigand nuk mund të kuptonin se si ai kishte qëndruar në kanalet kulluese madje ata menduan se po ktheheshin në monstra me madhësi dinosauri..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…