Lajm

LAJMl i madh për Shqipërinë, ja PROJEKTl që do të sjellë së shpejti Soros në Tiranë

LAJMl i madh për Shqipërinë, ja PROJEKTl që do të sjellë së shpejti Soros në Tiranë

Universiteti i Evropës Qendrore, ku ka kryer master dhe Gent Cakaj, është mbyllur tashmë në Hungari. Për këtë arsye, po shikohet mundësia për hapjen e tij në një tjetër vend..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…