Lajm

I verdhë në fytyrë, SHlKONl cfarë bëri Mevlani në prapaskenë

I verdhë në fytyrë, SHlKONl cfarë bëri Mevlani në prapaskenë

Gjithçka ka ndodhur pasi doli nga studio është filmuar nga kamerat dhe duket se Mevlani ishte tepër i revoltuar dhe kërkon që ta nxjerrin edhe Sindin jashtë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…