Lajm

I TRlSHT dhe i verdhë në fytyrë/ Çfarë bëri Mevlani në prapaskenë kur doli nga studio: Nuk mund ta imagjinosh…!

I TRlSHT dhe i verdhë në fytyrë/ Çfarë bëri Mevlani në prapaskenë kur doli nga studio: Nuk mund ta imagjinosh…!

Gjithçka ka ndodhur pasi doli nga studio është filmuar nga kamerat dhe duket se Mevlani ishte tepër i revoltuar dhe kërkon që ta nxjerrin edhe Sindin jashtë. Mevlani:.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…