Lajm

Habit mbesa e Ingrid Gjonit: “ Ti besh s*ks o r al nje mashkulli nuk quhet Tradhti”

Habit mbesa e Ingrid Gjonit: “ Ti besh s*ks o r al nje mashkulli nuk quhet Tradhti”

E pyetur nëse ajo hyn në kategorinë e femrave që mund të tra dhtojnë, Anna tha se nuk do ta bënte kurrë. Aktorja tha se edhe të flasësh me dikë tjetër në Facebook është tra dhëti.Shikovid .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…