Lajm

E bra.kti.sen prinderit ne nje park, dhe i lane nje leter, por pas 4 vitesh ndodh ajo qe nuk pritej. .

E bra.kti.sen prinderit ne nje park, dhe i lane nje leter, por pas 4 vitesh ndodh ajo qe nuk pritej. .

Një ditë pranvere në vitin 2012, një inspekt.or i si.gurisë në Kinë, duke u endur rreth një parku, gjeti një pako, askush nuk priste që të gjente diçka vërtet të veçantë brenda një i por.salind.ur ishte lënë në kuti me këtë mesazh: .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…