Lajm

Doli në dritare dhe realizoi një foto, kur pa ç’kishte kapur ngeli pa fjalë…

Doli në dritare dhe realizoi një foto, kur pa ç’kishte kapur ngeli pa fjalë…

Një video virale nga Facebook ka shk a kt uar reagime të ndryshme për të treguar diçka të pa zak on të. Imazhi po jep shumë për të folur në rrj eti n e lartpërmendur dhe në rrj e tet e tjera soc ial e .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…