Lajm

Djalit të varfër i vo’dhën pemët që kishte dalë për t’i shitur, por dikush kalon papritmas dhe ..

Djalit të varfër i vo’dhën pemët që kishte dalë për t’i shitur, por dikush kalon papritmas dhe ..

Një djalë i varfër nga Bo sn ja dhe Her ceg ovi na u fotografua i ulur vetëm duke qa rë në një anë të rrugës pasi një grup djemsh më të vjetër i vo dh ën manaferrat të cilat ai kishte dalë për t’i shitur. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…