Lajm

Ç mendet konkurentja e x factor, gjysmë Iak/uriq i suIet anëtarit të jurisë (Video)

Ç mendet konkurentja e x factor, gjysmë Iak/uriq i suIet anëtarit të jurisë (Video)

Pasi ka mbaruar pune me te parin ajo i është suIur mashkullit te dyte ne panel por ai ka ikur me shpejtësi duke i shpëtuar kështu femrës se “të.rbuar”..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…