Lajm

Burri ndahet nga gruaja 17 vjeçe: Ajo nuk kishte shkollë, por kishte dashnor. Ja si mi niste mua SMS e të dashurit

Burri ndahet nga gruaja 17 vjeçe: Ajo nuk kishte shkollë, por kishte dashnor. Ja si mi niste mua SMS e të dashurit

Stafa është martuar në vitin 2013 me një vajze nga Burreli. Irena Kola është aktualisht 22 vjeç dhe në momentin e martesës ka qenë vetëm 17 vjeç. Së bashku ata qëndruan vetëm katër vite dhe me pas shkuan drejt zgjidhjes së martesës..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…