Lajm

Adoleshentja nuk mundi te shkonte ne mbremjen e matures..Shikoni cfare ndodhi pastaj..!!

Adoleshentja nuk mundi te shkonte ne mbremjen e matures..Shikoni cfare ndodhi pastaj..!!

Shumë nxënës presin me padu .ri.m për mbrëmjen e maturës, pasi ajo shënon përfundimin e shkollës dhe fillimin e pushimeve verore.Është një moment shumë em.ocio.nues që kërkon përgatitje: .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…