Lajm

Sindi sh.err me Arjanin: Te ka q** gjithe Kashari: Të pëlqejnë rr.ugacët. Je njeri pa ndjenja

Pas Mevlanit, Julit dhe Rinianit, Sindi de batoi me Arjanin duke zbuluar dhe një takim që kanë bërë jashtë kamerave, por opinionisti e cilësoi si njeri pa ndenja dhe f.als..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…