Lajm

S me mësuesen e fizikës në avion, por tani janë në gjyq! Ja si lindi dashuria e pamundur

Por, jo mes dy studentëve, por mes një djali 16 vjeç dhe një mësueseje e cila shoqëronte grupin. Ajo tashmë ka përfunduar pas hek urave. Pas asja dite lindi një histori mes të dyve./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet