Lajm

Pronari ia mori virg jërinë me hile! Ajo do martohej, por i dha fund jetës, Kur burri zbuloi fjalët e fundit të saj

Kjo është një histori e vërtetë që ka pre kur mijëra njerëz për faktin se si kjo histori e dy njerëzve që duhen, ka përfunduar me një fund të hid hur.Ali dhe Esma jetonin në Stamboll të Turqisë dhe ishin njohur rastësisht, .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…