Lajm

Ndodh hat aja te Astiri :Burri i dës hpëruar: Fal lxhoret më tër buan gruan, me një shikim më…(VIDEO)

Edhe pse jetojme ne shekullin e XXI-të, ende shume njerez besojne te fal lxhoret dhe shohin fi lxhane e letra.Por një situatë e paz akontë qe i ka ndod hur një gruaje në afërsi të zones se njohur te Astirit ne Unaze te Re, teksa ka parë fatin tek një fal lxhore, na ben te gjitheve te mendohemi dy here para se tu besojme serish /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet