Lajm

Ndarja E Radhës, Tea Dhe Bearti I Japin Fund Romancës!

Dyshja që po shijonte pushimet në Stamboll duket se tashmë i kanë ndarë rrugët pasi që kanë vendosur që njëri-tjetrin ta fshijnë edhe nga rrjetet sociale.Pas kthimit nga Turqia, Tea është duke qëndruar ende në Kosovë, por, që nuk dihet se pse ka vendosur ta heqë nga rrjetet sociale.. sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e tyre