Lajm

Mbani Iotët/ VogëIushja Shqiptare Përlot Me Kërkesën E Saj: Dua FIokë Për Mamin, Se Ja Mori Sëmundja E Iigë

Me lot në sy, Ersi tregoi se dëshironte që mami i saj të kishte fl okë si më parë. Sikur të mos mjaftonte vetëm kjo d hi mbje, Ilda është përballur edhe më një dramë tjetër në jetë, hum bjen e v ëllait 25-vjeçar, emrin e të cilit sot e mban Ersi… sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e tyre