Lajm

Ky rrëfim i Edones do ju lë pa fjalë: Bëra marre dhenie me burrin e Tezes në shtëpinë e saj, por kur Tezja hyri në dhomë ndodhi e….

Një vajzë 20 vjeçare ka rrëfyer për The Sun se bën se ks me burrin e tezes së saj 40 vjeçar, por që djali i tij e ka kuptuar dhe po i bën shantazh që të bëjë edhe me të, në mënyrë që të mos tregojë, përcjell Bota sot.