Lajm

Edhe pse 56 vjeçe, Jozefina TopaIIi me fo.rmat trupore “SFlDON” vajzën

Ish kryeparlamentarja Jozefina Topalli, është një grua e cila ka lënë gju;rmë në jetën politike shqiptare për natyrën e saj re beIe e përp Iasjet e forta. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…