Lajm

E zbulojnë vetë femrat: Ky është POZICIONI që na kënaq më shumë..!!!

Një studim i kohëve të fundit ka zb.uluar pozicionin e preferuar të femrave në in.timitet.Studimi nga “Skyn ​​Con.doms”, kompania e prodhimit të kond.omëve, pyeti 2.827 gra të moshës 18-34 vjeç: .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…