Lajm

E pa besushme / “Më jep 30 euro dhe e bëjmë”, Biseda e një vajze të re nga Prishtina me nje burr

Vajza, e cila thotë se jeton në Kosovë, i kërkon djalit burrit te martuar t’i dërgojë 20 euro në mënyrë që ajo të vijë tek moteli qe ai i kerkon. masi te kryej punë”, si dhe 10 euro për të mbushur telefoni, por në asnjë moment nuk pranon të hapë kamerën dhe të bisedojë me të saponjohurin në Facebook, edhe pse ai insistonte sic shifet ne fotot e me poshtme vajza duket se ka pervoj ne ket pune, shikoFotot me poshte