Lajm

E njohu në Facebook dhe u Iidh me të, i RlU nga Durrësi “truIIoset” kur zbuIon kush ishte

. Ishim të dy anëtarë të një fanpage në facebook dhe e kisha vënë re se komentet e saj ishin shumë të zgjuara. Më pëlqeu paraqitja e saj dhe të them të drejtën ishte shumë e bukur..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…