Lajm

Çudit kuksianja: Çdo natë burri po më bën diçka që e dua “non stop”

Kjo është historia frymëzuese e rrëfyer:“Unë kam burrin më të mirë në botë.Jam gruaja më me fat që e kam dhe dashtë perëndia të kemi gjithmonë shëndet sepse pa të nuk kam jetë.Jam një zonjë kuksiane dhe jam e martuar prej 20 vitesh.Kemi dy fëmijë si yje dhe jemi familje e lumtur/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet