Lajm

6 zakone të burrave që po dë.mtojnë ‘zogun’ tuaj. Numri 3 është shumë i k eq, edhe nëse nuk e vëmë re

.Edhe pse ju mund të kujdeseni shumë për gjërat tuaja pri.vate, ekziston mundësia që partneri juaj të mos përfshihet në të njëjtën mënyrë. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…