Lajm

“Të kam tra.dhëtuar me motrën tënde”, burri i shkruan letër bashkeshortes, por përgjigjia që merr e lë pa fjalë…

“Të kam tra.dhëtuar me motrën tënde”, burri i shkruan letër bashkeshortes, por përgjigjia që merr e lë pa fjalë…

Një burrë ka vendosur t’i shkruajë një letër gruas së tij, ku i thotë se e ka tr.adhëtuar me motrën e saj dhe pas gjithë kësaj do të largohet. Por përgjigjia që i ka kthyer ajo e ka lënë pa fjalë. Letra e burrit: “E dashur grua, .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…