Lajm

Ras.tës.ia mbret i botës! Gruaja sho.kon poli.cinë kur i hapin va.lixhen, zbul.ojnë se para 1 viti…!!

Ras.tës.ia mbret i botës! Gruaja sho.kon poli.cinë kur i hapin va.lixhen, zbul.ojnë se para 1 viti…!!

Ajo po udhëtonte me një val.ixhe brenda së cilës kishte më shumë se gjysmë milion dollarë.Gruaja ka bef asuar pol.icët të cilët e kanë arre.stuar pranë Oceanside, Kaliforni..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…