Lajm

Mësuesja pro.voku.ese në Lushnje, nxënësi: Hap këmbët dhe na…!!!

Mësuesja pro.voku.ese në Lushnje, nxënësi: Hap këmbët dhe na…!!!

Pavar.ësisht, se në shkolla ka një etikë vesh jeje, për nxënësit dhe mësuesit, disa prej tyre zgjedhin të mos e resp.ektojnë. Ka nga ato mësuese, që shkojnë në klasa me veshje pro.vok.uese. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…