Lajm

Ja si e drodha BURRlT me 20 Korrik: I thash po shkoj në dasëm tek motra – Por e t’merrshme ku u takuam prap të dytë!

Ja si e drodha BURRlT me 20 Korrik: I thash po shkoj në dasëm tek motra – Por e t’merrshme ku u takuam prap të dytë!

Ishte, 20 Korrik. Unë kisha një aheng, por ahengu mbahej mbrëmje ndërsa unë shkova ditën, i thash burrit se dëshiroj ti takoj bijat dhe të afërmit mërgimtarë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…