Lajm

Gruaja shqiptare jeton në Zvicër / Hyri kusheriri derisa isha duke u n.dërruar dhe…

Gruaja shqiptare jeton në Zvicër / Hyri kusheriri derisa isha duke u n.dërruar dhe…

Pim kafe bem muhabet dhe than qe do shkojn pasi i porcolla ishte kthyer njeri un isha duke u nde/rruar me z/uri te zhv/eshur veten u busqe/sh dhe des/hi te ik un e ndala ai me tha por ti je e zhv/eshur .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…