Lajm

E ndare dhe nënë e një vajze, 40 vjeça.rja zb ulon përse vendosi të bëhet pjesë e ‘Përp.uthen’ dhe çfarë i tha e bija

E ndare dhe nënë e një vajze, 40 vjeça.rja zb ulon përse vendosi të bëhet pjesë e ‘Përp.uthen’ dhe çfarë i tha e bija

Pjesë e Për’puthen +40 do të jetë edhe Erlinda Ogreni, një 40 vjeç.are e cila prej 7 vitesh e gjysmë është divo.rcuar.Ajo është me origjinë nga Lushnja, ndërsa jeton në Tiranë dhe ka një biznes privat. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…