Lajm

Zbulohet ar.kivoli i princeshës 800 milionë vite i vjetër, shkencëtarët sho.kohen nga ajo çfarë panë

Ar.kiv.oli ishte i mbushur me një lëng të pastër minerali të kuq.Me një thu rje spi rale, e cila qëndron lart, një grua e hollë, e pazakontë e tërh.eqëse, që dukej rreth të tridhjetave,.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…