Lajm

Nëna e dy fëmijëve nga Korça habit fare: Kam tardhëtuar burrin dhe jam shumë krenare me këtë

Unë që po ju shkruaj jam një nënë me dy fëmijë nga një zonë afër Korçës. Jam martuar para tetë vjetësh me një djalë që jetonte vetëm 40 minuta larg nga zona ku jetoja unë me familjen time. Për këtë djalin ndërhyri xhaxhai im.shty,pe reklam,en dhe shiko video.n